twenty one.

MARK


Byl jsem nadmíru spokojený. Kurva, sex s ním byl sakra moc dobrej. Byl tak skvěle úzkej a vyhovující. A to jak byl submisivní. Mohl jsem si s ním celou noc dělat co chci, mohl jsem mu poroučet a on si to jako správný kluk nechal líbit.


Po našem dovádění jsem se svalil k němu a nechal ho, aby se ke mně přitulil. Jeho hlava unaveně dopadla na mou zpocenou hruď, kterou políbil ještě před tím, než usnul. Abych byl ale upřímný... hodnou chvíli jsem ho sledoval. Vypadal naprosto kouzelně. Kdybych nebyl svině, klidně bych si to s ním zopakoval.


Druhý den ráno probíhal jako vždy, když jsem s někým vlezl do postele. Vzbudil jsem se, oblékl a zmizel. Nic víc. Klasika. Šuk bez lásky.


- - -


JACKSON


Nezbedně a otravné paprsky slunce, které se dostaly přes zatažené rulety na mých oken, mě lehce pošimrali po tvářích. Mou první reakcí bylo nespokojené mlasknutí. Nesnášel jsem tenhle typ buzení. Opravdu nesnášel. Bylo to nepříjemné a nelidské takhle brzy vstávat!


,,Uhm,'' znovu jsem nespokojeně mlaskl. Tohle bylo opravdu nepříjemné.


,,Marku?'' Svou ručku jsem natáhl k druhému tělu. Má dlaň ovšem přistála na prázdném a studeném místě. A to pro mě bylo jako politý studenou vodou.


Rychle jsem otevřel oční víčka a vyskočil do dřepu. Můj pohled ihned padl na stranu, kde Mark ještě včera ležel. Ležel tu, vím to! Když... když jsme se domilovali, lehl si a já se k němu přitulil.


,,Marku?'' Zkusil jsem se ozvat ještě jednou, hledajíc jakýkoliv papírek se vzkazem. Třeba jsem byl jen hloupý a nevšiml si. A nebo... je třeba v kuchyni! Ano, dělá nám jistě skvělou snídani.


S touto skvělou a naprosto rozkošnou myšlenkou jsem pomalu a polehoučku sklouzl svými chodidly na bosou zem. Zprvu jsem se oklepal zimou. V další chvíli jsem se ale natáhl po svých trenkách a vytahaném tričku, které jsem na sebe hodil.


Když jsem se převlékl, abych tu nechodil nahý, svižnějším tempem jsem ťapkal do kuchyně. Opravdu jsem v hloubi duše doufal, že ho tam uvidím. V trenkách, zástěře, rozcuchanými vlasy a vařečkou v ruce. Byl by to krásný a opravdu romantický moment. Víte.. Tohle JaeBum dělal po každém našem milování. Palačinky s jahodami do postele. Byl úžasný. A Mark také.


,,Markie? Lásko?'' S chichotáním jsem nakoukl do kuchyně. Ovšem... tam nikdo nebyl. V tu chvíli se do mého srdce zabodlo několik nožů. Bolelo to. Tak moc to bolelo. Mé oči se pomalu začaly naplňovat slzami a hrdlo vzlyky.


Stále jsem ale neztrácel naději. Doufal jsem, že tu bude. Když jsem po pár sekundách ale zjistil, že tu nemá ani boty, naplno jsem se rozplakal.


On. Člověk, do kterého jsem se zamiloval, kterému jsem věřil mě jen prostě využil. Vyspal se se mnou, užil si a pak odešel!


Prostě mě tu nechal.

Comment