twenty eight

JinYoung 


Abych pravdu řekl, absolutně jsem nečekal, že se z tohoto hovoru dozvím... tolik věcí. A bolelo to. Všechno do jednoho mě bolelo. Můj Markie mě podvedl. Podvedl mě s mužem, který je teď, kurva, těhotný. Těhotný! 


Se setřením slz jsem jeho hovor típl a následně se zhroutil na postel. Na tohle jsem neměl. Tak moc ho miluji, tak moc a on mi udělal tohle. Dobře, chápu, že nám to v poslední době moc neklapalo, ale který zbabělec toto řeší nevěrou?! 


,,Bože!'' Zakřičím a vší zlostí vymrštím jeho telefon proti zdi. Když se s ní o několik málo sekund později střet, jeho kousky se roztříštili po naší ložnici. 


,,Kotě? Děje se něco?'' Když vyšel ze sprchy, znechuceně jsem si odfrkl. 


,,Co myslíš?'' Zasměji se. 


,,Huh? Nějak nechápu, lásko,'' došel ke mně, snažíc se mě pohladit po tváři. 


,,Neopovažuj se na mě sáhnout,'' jeho ruku prudce odstrčím. Tenhle sráč mi za to nestojí. Vsadím se, že ten chudáček nebyl jediný, kterého ohnul. A abych byl zcela upřímný, bylo mi ho líto více než mě. Je sám na výchovu dvou dětí. A jedno s genama Marka. No to potěš prdel. 


,,JinYoung, co ti kurva je?'' 


,,Co mi kurva je? Co je kurva tobě?! Volal ti nějaký kluk, vzal jsem to. A víš co jsem se dozvěděl? Velice zajímavé věci,'' ruce si založím na prsou. 


,,Vysvětlím ti to!'' 


,,Nechci nic vysvětlovat! Víš co by jsi měl teď udělat? Dojít za tím klukem, který mimochodem čeká tvoje dítě a postarat se o něho, protože tě kurva potřebuje. Ne tuhle stránku tebe, kterou si ukázal, ale tu stránku hodného a milujícího chlapa, do kterého jsem se já a pravděpodobně i on zamiloval!'' Jednu mu vrazím. 


,,Sbal se a vypadni. My dva jsme spolu skončili.'' 

Comment