nineteen.

,,Dnešní večer je tak krásný,'' se zasněným výdechem jsem se hlavou opřel o Markovo rameno. Právě jsme se procházeli zdejším parkem. Byli jsme už po večeři a já chtěl... Marka trošičku napínat. Proto jsem navrhl procházku. A povím vám, byl to skvělý nápad. Dlouho jsem v tuhle hodinu na procházce nebyl. Tím jsem si také dnešní den užíval o to víc. 


Okrasné stromy, které rostli na krajích cesty byli krásně nazdobeny okrasnými světýlky. Nedokázal jsem z nich spustit oči. Byla to opravdová nádhera. Včetně měsíce, který na nás v celé své kráse hleděl na tmavé obloze pokryté hvězdami. 


,,Ne tak jako ty,'' z toku mých myšlenek mě vyrušil až hlas mého krásného Marka. 


,,Na tebe teda nemám,'' rychle jsem si vlezl na špičky a jeho tváři vtiskl jeden sladký polibek. 


V těchto chvílích jsem byl opravdu šťastný. Stejně jako když jsem byl s JaeBumem. Mark mě naplňoval pocitem štěstí. Štěstím, které jsem dlouho hledal. Tím samozřejmě nechci říct, že se svým milovaným synáčkem nejsem šťastný. Jsem a moc. S Markem je to ale jiné.. je to člověk, kterého miluji a jsem si jistý, že s ním chci být už navždy. S nikým jiným. 


,,Huh?'' S překvapeným výrazem jsem se zadíval na oblohu. Buďto se mi to zdálo, nebo na mě právě- 


,,Prší,'' k mým učím dolehl Markův krásný, pronikavý smích. Miloval jsem ho. Smál se tak krásně. 


,,Musíme se schovat, Markie!'' Vypískl jsem. Opravdu nechci zmoknout a nachladnout! 


,,Znám lepší věci, které bychom v dešti mohli dělat,'' než jsem se stihl nadát a nebo utéct do bezpečí se jeho silné paže obmotali kolem mého pasu, za který si mou maličkost přitáhl na sebe. 


Jeho počínání jsem vůbec nečekal. A abych se přiznal, dokonce jsem se i lekl, že spadnu. Dík tomu mé ruce automaticky přistáli na jeho prsou, díky čemuž jsem si vytvořil alespoň malou stabilitu. 


,,A c-co?'' Se zakoktáním pohlédnu do jeho... pronikavých hnědých očí. A samozřejmě i nádherných. Byl naprosto dokonalý. Se vším všudy. Tak prosím... buď jen můj, Markie. Buď se mnou už navždy, ať mohu být konečně šťastný s někým po mém boku. S někým, kdo se o mě a Sebiho postará. 


,,Líbání,'' po jeho slově, které vyřknul se jeho rty jen lehce dotkly těch mých. Byl opatrný, čekal na mou reakci. Proto, když jsem svými rty pohnul proti těm jeho, nijak už se nedržel zpátky.



 Líbal mě horlivě a vášnivě. Tak hluboce a... sexy. Ano. Při líbání působil tak sexy. Tak děsně moc. Pomalu jsem se přestal ovládat. Jediné, co jsem teď potřeboval byl on. Jen on, jeho rty a doteky. 


,,Nechtěl bys..'' nadechnu se. ,,..Jít ke mně?'' 

Comment