twenty.

,,Marku,'' vydechnu vzrušeně, když mě prudce přitiskne na stěnu v mé předsíni a následně i zabouchne dveře. Tohle mě opravdu dovádělo k zbláznění. Mark vypadal jako šelma. Sexy šelma, která jde po své kořisti. A tou kořistí jsem byl já. 


Když se ke mně přiblížil, za zátylek jsem si ho přitáhl do dalšího vášnivého polibku. Naše polibky byli zprvu vášnivé, ovšem po chvíli, co jeho jazyk jemně olízl můj spodní ret a tak se dostal do mých úst se z nich staly dravé a náruživé polibky. Mé prsty se mezitím stihli setkat s Markovými vlasy, které jsem jemně tahal. Zatímco jeho ruce uchopily můj zadek, za který si mě vysadil na botník. 


,,Jsi tak sexy,'' zavrčí mi do úst. 


,,Tak moc tě chci, baby. Tak děsně moc,'' pokračoval. A já se nezmohl pomalu ani na slova. Proto jsem se rozhodl nechat mluvit své vzrušené tělo. Mé nohy se zcela automaticky obmotali kolem jeho pasu, za který jsem si ho na sebe přitáhl blíž. Díky mému počinu se naše erekce otřeli o sebe. 


,,Tak už si mě vezmi.'' 


Po mých slovech si mě vzal do náruče a dle mých instrukcí pelášil do mé ložnice. Doslova jako tygr rozrazil dveře a mou maličkost hodil na postel. 


Během několika málo sekund jsme na posteli leželi oba nazí v milostné aktu. 


A já doslova omámený zapomněl a kondom. 

Comment