eighteen.

Jak jsem mohl tušit. Hned po příchodu do ložnice se celým domem roznesl zvonek. Což značilo jen jedno. Markie je tu a já nejsem připravený! Nejsem připravený. 


,,Pane bože!'' S hlasitým vypísknutím jsem začal lítat po ložnici. V jednu chvíli jsem odhazoval své oblečení, v další chvíli jsem poskakoval na jedné noze za účelem navléknout se do džínů a po druhém zvonění, které se ozvalo jsem jako střela upaloval dolů. 


,,Moc se ti omlouvám, Markie!'' Hned jsme mu padl kolem krku. 


,,Když vidím, jak ti to sluší, tak tvou omluvu přijímám,'' svými nezbednými ručkami sklouzl k mému pozadí, které promnul. A já spokojeně vydechl. Jeho doteky mi za tu dobu tak moc chyběli. Navíc.. už jsem opravdu nějaké to hýčkání potřeboval. Zejména to sexuální. Nikdo se mě intimně nedotkl opravdu dlouho a dnes.. pane bože! Dnes se chystám s Markem pomilovat! 


,,Mám pro tebe překvapení,'' zašeptám kousek od Markových, mnou dlouho nepolíbených rtů. A musím říct, vypadali snad více šťavnatěji než normálně. 


,,Opravdu?'' Zavrní. 


,,Jaké?'' 


,,To by nebylo překvapení, kdybych ti to řekl teď. Musíš si počkat na to, až se vrátíme. Povím ti to.'' 


- MARK - 


Po jeho slovech jsem se musel ušklíbnout. Konečně! Konečně jsem po tak dlouhé době probořil ledy. Tušil jsem, co za překvapení pro mě má. Tedy, jen doufám, že tuším správně. Tak moc ho chci! Ten zadek! Proboha, pokud se to dneska nestane, tak se zastřelím. Pokud ho prostě neošukám, nebudu spokojený! 


,,Dobře, princezno,'' hnědé vlásky mu lehce shrnu z čela, které v sekundě políbím. 


,,Teď ale pojďme. Večeře čeká.'' 


A já doufám, že mě dnes večer čeká i dlouho vytoužený zásun...

Comment