Pusti me!-Livaković,Ademi,Gojak

Ovaj dio posvećujem vatreneprice
Nadam se da ti se sviđa.
Uživaj:)
-----------------------------
Božica i Dominik su bili u vezi već 5 godina te ju je Dominik odlučio zaprositi. Znao je da će prvo morati pitati Arijana i Amera za dopuštenje jer zna kakvi su. Odlučio je to napraviti poslije treninga. Završili su i Dominik ih je pozvao sa strane.
Dominik: Hej dečki moram vas nešto pitati. Znate da ja obožavam Božicu i da bi sve napravio za nju. Dugo sam razmišljao i odlučio sam zaprositi Božicu. Naravno ako se vi slažete.
Arijan: Hm. Pod jednim uvjetom.
Dominik: Naravno. Bilo što.
Amer: Da ti budemo kumovi na vjenčanju.
Dominik: Hahha. Može. Danas ću otići s Ivanom u zlatarnu kupiti prsten pošto ne znam ništa o tome,a vi me morate pokrivati. Ako Božica pita di sam ili nešto ok?
Arijan: Naravno. Jedva čekam. Službeno ulaziš u obitelj.
Rekao je i nasmijali su se. Otišli su svatko na svoju stranu i dečki su uskoro bili doma. Božica se taman spremala za izlazak i pitali su je gdje ide. Rekla je da ide s Lanom na kavu te je otišla. Šetala je gradom i prolazila pored zlatarne. Krajičkom oka je vidjela Dominika i neku smeđokosu djevojku. Smijali su se i isprobavali prstenje. Odjednom su joj suze krenule i krenula je doma. Poslala je poruku Lani kako ipak ništa od kave i ubrzo došla doma. Nije mogla vjerovati što je upravo vidjela. Mislila je kako on nije takav ali očito se prevarila. Bila je bijesna i samo je uletjela u kuću bez pozdrava i otišla u svoju sobu. Amer i Arijan su se pogledali i odjurili gore. Htjeli su otvoriti vrata ali su bila zaključana.
Amer: Božice jesi dobro? Daj otvori vrata.
Rekao je dok su njih dvojica lupali po vratima. Božica je otključala vrata i vratila se na krevet sva u suzama. Obojica su joj prišli i zagrlili.
Amer: Ajde smiri se i reci nam što se dogodilo.
Božica: Uredu. Išla sam se naći s Lanom i prolazila sam pored zlatarne. Unutra sam ugledala Dominika i neku smeđokosu djevojku kako isprobavaju prstenje i smiju se. Samo mi se zacrnilo i otrčala sam doma. Mislila sam da nije takav ali očito je.
Arijan i Amer:MOLIM!!!??? Sad će on nas čuti.
Rekli su i izjurili iz sobe ostavljajući Božicu. Spustili su se dolje i pravili da su ljuti. Tada je pozvonio Dominik. Amer je otvorio vrata i počeo se derati na njega.
Amer: KAKO TE NIJE SRAM POJAVITI SE OVDJE NAKON SVEGA HA???
Derao se pokazujući Dominiku da uđe i sjedne. On se derao kako Božica ne bi ništa posumnjala a Arijan mu je potiho objasnio da ga je Božica vidjela u zlatarni i misli kako ju vara. Dominik je potrčao gore i ušao u Božićinu sobu. Dečki su sa stepenica imali točno pogled prema sobi. Dominik je ušao i zagrlio Božicu ali ona ga je odgurnula.
Božica: PUSTI ME!! IDI ONOJ SVOJOJ SMEĐOKOSOJ!! JA TI I ONAKO NIŠTA NE ZNAČIM KAD NJOJ KUPUJEŠ PRSTEN!!!
Dominik je trpio deranje i šutio. Znao je da ju treba pustiti da se ispuše. Prestala je i nastavila plakati.
Dominik: Mogu ja sad?
Pitao je i ona je jedva kimnula glavom.
Dominik: Kao prvo nikad te ne bi prevario. Volim te najviše na svijetu i ne bih mogao biti s drugom. Drugo,da bio sam u zlatarni s Ivanom jer sam trebao prsten ali nisam imao pojma o tome pa mi je trebala pomoć. A znaš zašto?
Rekao je i kleknuo pred nju. Božica je ostala u šoku.
Dominik: Zato što te toliko beskrajno volim da želim provesti život s tobom. I zato Božice,hoćeš li se udati za mene?
Božica je ponovo zaplakala ali ovaj put to su bile suze radosnice. Nije mogla pričati već je samo kimnula glavom.
Dominik je sjeo do nje,stavio joj prsten i poljubio. Ona mu je uzvratila poljubac i nasmijala.
Dominik: Zar si stvarno pomislila da bih te prevario?
Božica: Hahha. Oprosti.Hajde idemo dolje.
Izašli su iz sobe i vidjeli Arijana i Amera.
Arijan i Amer: Wohhhoooo!!!! Dobrodošao u obitelj.
Rekli su i potapšali Dominika. Njih trojica su se nasmijali a Božici ponovo ništa nije bilo jasno.
Božica: Čekaj malo vi ste svo vrijeme znali?
Amer: Pa naravno. Nas je prve pitao smije li te oženiti hahhha. Da nismo znali prebio bi Boga u njemu kad se pojavio pred vratima.
Dominik: Morao sam se osigurati.
Sjeli su u dnevni boravak i pričali. Božica je sve saznala i samo se nasmijala. Nju su uvijek mogli iznenaditi a da ništa ne posumnja. Ali već će im nekako vratiti za to.

Comment