Party iznenađenja-Arijan Ademi i Amer Gojak

Ovaj dio posvećujem vatreneprice
Nadam se da ti se sviđa.
Uživaj:)
---------------------------
Božica se probudila sva sretna. Danas je bio poseban dan jer je slavila 25. rođendan. Ustala se i obavila higijenu te sišla u kuhinju. Živjela je u kući sa starijim bratom Amerom i mlađim bratom Arijanom pošto su cijene najma kuće bile visoke pa su dijelili trošak. Obojica su trenirala nogomet i često je išla na njihove utakmice. Kad je sišla u kuhinju oba dvojica su bila tamo i pila kavu. Nešto su pričali a kad je ušla ušutili su.
Božica: O čemu vi to od ranog jutra? I di je moja kava? Samo na sebe mislite guzice jedne.
Rekla je i nasmijala se te krenula kuhati kavu.
Arijan: Ma ništa posebno. Nešto o utakmici.
Božica je odmahnula rukom. Raspoloženje joj je nakratko spasnulo misleći kako su dečki zaboravili njen rođendan.
Amer: Ajde seko da tebe brat odvede u šoping jedan. Zaslužila si kad se već družiš s nama.
Božica: Nije da obitelj možeš birati.
Rekla je i izbeljila mu se. Vratio joj je i išli su se spremiti. Nekad su se stvarno ponašali kao mala djeca. Izašli su i uskoro bili u centru. Amer je brzo poslao poruku Arijanu kao znak da krene. Istina je da dečki naravno nisu zaboravili rođendan već su organizirali party iznenađenja. Arijan je poslao poruku u grupu i ubrzo su svi došli kod njih s tortom i balonima i poklonima. Došli su njihovi roditelji, njen dečko Ante, prijatelji i dva gosta iznenađenja koje su nekako uspjeli dovesti. Za to vrijeme Amer i Božica su već obišli dosta dućana i Amer je vidio kako je Božica bila nekako tužna a znao je i zašto. Brzo je otrčao do dućana s nakitom i ušao prije nje. Stigao je reći teti na blagajni da puste Sretan rođendan i kupio narukvicu taman kad je Božica ušla. Kad ga je vidjela samo se nasmijala. Došla je do njega i zagrlila ga a on joj je dao narukvicu.
Amer: Sretan rođendan seko.
Božica: Hvala ti. Bar se netko sjetio. A onaj naš brat će vidjeti svoje.
Amer se nasmijao znajući što ju čeka doma. Dobio je poruku i bilo je vrijeme za polazak doma. Prije no što su ušli Amer je upalio mobitel da snima a Božica ga je upitno pogledala.
Amer: Da imam snimljeno kako tučeš Arijana hahha.
Nasmijala se i otključala vrata. Ušla je i sve je bilo u mraku a iz dnevne sobe su dopirali taktovi Marice. Božica je upalila svjetlo i skoro doživjela srčani. Svi su skočili i viknuli iznenađenje a na sred sobe stajali su Lovren i Vrsaljko pjevajući Maricu. Božica je zaplakala od sreće i počela se smijati. Svi su joj redom prišli i čestitali te dali poklon. Šime i Dejan su joj zadnji prišli i pružili kutiju Rock Filiusa.
Dejan i Šime: Sretan rođendan!!!
Božica se zahvalila još uvijek ne vjerujući da stoje ispred nje. Tresla se otvarajući kutiju. Unutra je bila bijela majica Aj lajk i Rock Filius parfem. Božica se zahvalila te su svi još slavili i pojeli tortu. Gosti su uskoro otišli a Božica,Amer i Arijan su počeli pospremati. Kad su završili Božica ih je pozvala u dnevnu sobu. Sjeli su i počela je pričati.
Božica: Dečki hvala vam. Vi stvarno niste normalni.
Nasmijala se i zagrlila ih.
Arijan: Pa zar si pomislila da smo zaboravili? Znamo da bi nam mama uši izvukla hahhha.
Amer: Istina znaš da je rekla da moramo paziti na tebe.
Božica: Hahha. Hvala vam puno. Ovo mi je bio najbolji rođendan ikad.
Na mobitelu je dobila notifikaciju te je pogledala i nasmijala se. Amer je objavio video koji je snimio s opisom: Iznenađenje uspjelo😁 Seko sretan rođendan ❤️ @bozica
Nasmijala se i svo troje su pogledali video te se smijali. Bilo je kasno te su se zaputili svako u svoju sobu.

Comment