Bez nebo S ?

,,Hej.. Klídek.. Polož ten nůž Maxi.." ,,Ne!!!" Tekli mu slzy.. ,,Bože.. Jsi tak krásná.." Viděla jsem, že se už trochu pořezal... ,,Notak.. polož ten nůž, dej mi ho.." Upustil nůž, a sám spadl na zem.. ,,Já... Už.. nezvládám to.." ,,Honey.. " Objala jsem ho.. oba jsme spolu seděli na zemi a objímali se.. ,,Nesmíš mi to dělat.. pak se o tebe hrozně bojím.." ,,Promiň.. já nevím co to do mě vjelo..Nedokážu si představit co bych si udělal kdyby jsi přišla o něco později.." ,,To já už vůbec! Slib mi že už to nikdy neuděláš!" ,,Já.. Nemůžu.." Začaly mi stékat po tváři slzy.. slyšela jsem jak dopadají na podlahu.. ,,Jul?.. Tohle neni pohádka.. To je život!" Koukal se mi do očí. ,,Nemůžu ti slíbit něco co nedokážu splnit.." ,,Copak se chceš zabít!!" Křičela jsem a brečela.. Zvedl se a utekl ze dvěří.. 


Je asi jedenáct hodin večer a Max pořád nepřišel domů.. Každou minutu koukám na mobil.. Nechal si ho bohužel doma. Rodiče mi volali že se zdrží pár dnů u babičky.. Oblékla jsem se a šla ho hledat.... Pár kluků na mě pokřikovalo ať jdu za nima.. Jeden za mnou dokonce přišel a chytl za rameno. ,,Hele kotě.. Jsi zadanáá..." Počkat.. já to koště od někud znám.. Jasně! Alex.. Alespoň že je léto.. Ale co tady on dělá? Je ožralej jak prase! ,,Jéé to jsi ty Julinkoo.."  Rozuměla jsem mu asi každý pátý slovo.. Snažil se na mě sahat a abych zastavila.. ,,Nech mě!" ,,Jestli na ni ještě jednou sáhneš tak nebudeš mít zuby!" Uslyšela jsem známý hlas..,,A ty jsi jako kdo vole!?" Odněkud ze tmy vyšel kluk s modrými vlasy! Byl v černém oblečení.  Kdo to..Max!  Proč má.. No neměla jsem čas to teď řešit. ,,Jak pro koho.. Pro někoho jsem láska.. pro někoho jeho smrt!" ,,M..Maxi.." ,,Pšš zlato. Teď povídají velcí.. " ,,Tak zlato!!" Motal se k Maxovi až to vtipné bylo. Max ho shodil na zem a byl klid. Chtěl mi zase někam zdrhnout.. ,,Ty jsi ale frajer!!" Křičela jsem za nim ironicky.. Alespoň vím, že se mu nic nestalo.. Zastavil se a otočil.. ,,Julie?" ,,Romeo?" ,,Já nemůžu být bez tebe.. " ,,..Ale?.." ,,Ani s tebou.." Po tváři mi zase tekla slza.. Neznala jsem důvod.. A nebyla jsem si jista.. Jestli ho někdy poznám..


--------------------------------------
Nebojte se bude pokračování, co  nejdříve. :') Dystak dejte vote ať vím, že si ten příběh někdo čte. Ano je tahle část krátká...

Comment