01

Η ζωη ειναι τελικα μυστηριο πραγμα...δεν μπορεις να προσδιορισεις ποτε τι γευση εχει. αλλωτε γλυκια...αλλωτε πικρη...ειμαι μολις 22 χρονων και νιωθω τοσο μεγαλη..ολοι μας εχουμε πληγες, ανοικτες πληγες που ματωνουν και πονανε συνεχεια, μονο που δεν ειναι ιδιες απο ανθρωπο σε ανθρωπο...μεγαλωσα χωρις πατερα και με μια μανα που πηγαινε με τον ενα και τον αλλο..ποσες φορες σιχαθηκα την υπαρξη μου...δεν ειχα ποτε την φυσιολογικη ζωη που ολα τα παιδακια ειχαν...εφτασα στην εφηβεια μου να φοβαμαι να μιλαω μη και με διωξει απο το σπιτι μου...ποσο χαζη ημουν..


Οταν τολμησα να σηκωσω κεφαλι οπως περιμενατε με πεταξε εξω κατευθειαν....ο επομενος ανθρωπος που με πλησιασε ηταν ο κολλητος μου ο Gerald o οποιος με βοηθησε...με πηρε σπιτι του..με φροντησε...με στηριξε...τα εχει με την κολλητη μου και συγκατοικο anastasia. Aποφασισα να παρω εναν αρκετα δυσκολο δρομο , εκεινον της Sugar Baby. στην πραγματικοτητα βεβαια ημουν συνοδος, δηλαδη ημουν στην διαθεση πολλων πλουσιων κυριων που ηθελαν μια νεα ομορφη και εξυπνη κυρια για εμφανησεις τους η για προσωπικη ευχαριστηση. πληρωνομουν καλα και εβγαιναν και τα εξοδα της σχολης μου επισης.


Ημουν καλα, ποτε δεν ειχα μπλεξιματα συναισθηματικα με τους πελατες μου γιατι δεν ειχα ευαισθητη πτυχη, ουτε με εξεφτελισε ποτε κανεις διοτι φαινοταν τυπικα σαν να ειμαι σε σχεση. αρα κανενα πρβλημα δεν υπηρχε ως τωρα...διατηρουσα αριστες σχεσεις με τους πελατες μου και σαν ανθρωπος ημουν ιδιαιτερα αγαπητη. δεν ειχα κατι αλλο αναγκη περαν του να τελειωσω την σχολη μου και να βρω μια δουλεια αξιοπρεπη, πια που να με συντηρει κ να αφησω πια πισω μου αυτο το επιπονο κεφαλαιο της ζωης μου γραφοντας τον επιλογο του.


Η ορκομοσια μου ερχοταν σε 3 μηνες και πραγματι ημουν χαρουμενη. ο τωρινος sugar daddy μου ο κυριος John Revile ειχε ηδη μιλησει με εναν φιλο του, ωστε να μου βρει μια θεση στην εταιρια του γιου του...ολα λοιπον βαινουν καλως ως τωρα και πιστευω οτι τιποτα δεν θα μου χαλασει αυτην την νεαα αρχηη!






ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ..


ΚΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΛΜΗΡΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ  DIRTY ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΡΗΞΗ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

  • Chapter list
  • Setting
    Background color
    Font
    Font size
    Frame width
    Spacing
  • Info
  • Comment
Comment