21. 𝚍𝚎𝚘


"Molim?!" Sve tri poskočimo, Jina pritom udari o sto teravΕ‘i ostale prisutne u kafiΔ‡u da se okrenu ka nama. "Ups." Promrmlja spustivΕ‘i se nazad na stolicu.


"Ne brinite se, ostali smo prijatelji. I planiramo da se vratimo jedno drugom nakon őto majka konačno odluči da me podrži." Izdahnula je. "Možete se smiriti, ne planiram da prestanem da se ljubim s'njim." Krenula je da uvija pramen kose teravői Semjoon da se provokativno nasmeje, srkavői poslednje gutljaje soka kog je pila.


"Znači vi ste praktično zajedno ali niste zajedno zbog toga őto te majka ne podržava." Nasmeje se devojka do mene, aka Semjoon.


"Tako nekako."


"Ima smisla." Jina potapΕ‘e vrΕ‘njakinju po ramenu. "JoΕ‘ ne verujem da me je Seungmin ocinkario samo zato Ε‘to smo se posvaΔ‘ali oko toga kako da nazovemo papagaja kog smo dobili od tetke iz Amerike." MrΕ‘tila se.


"A ja ne mogu da verujem da ti majka ne da da imaΕ‘ dečka pre punoletstva." Semjoon se oglasi joΕ‘ jednom, vadeΔ‡i telefon iz taΕ‘ne koju je nosila sa sobom. "Kad smo veΔ‡ kod dečka Jaehyun je počeo čeΕ‘Δ‡e da se druΕΎi sa Jungwoom i mislim da postajemo malčice bliskiji svaki put kada doΔ‘e." SmeΕ‘kala se pokazivavΕ‘i nam slike Jaehyuna kako pokuΕ‘ava da podigne Jungwooa ali zavrΕ‘ava zamalo dobivavΕ‘i kilu. "BaΕ‘ je sladak, zar ne?"


Klimnem glavom prebacivői ruku preko Semjooninih ramena. Konačno, ali konačno smo imale vremena samo za nas četiri, ženske priče i ovoga puta bez bilo kakvog prikrivanja istine.


"Usput ljudi, moram da vam pokaΕΎem neΕ‘to." Jina prekine naΕ‘ neosnovani smeh pokazivavΕ‘i nam prema svom ekranu telefona. Jisungov Instagram profil bio je na istom, dok mi je post koji je objavio mamio pogled.


han.jjisung



Lajkovali: leefelix, nejii12, yangjeongin i 386 ostalih.


han.jjisung
You think you're missing but for me you are gone.


komentari za ovu objavu su onemogućeni.


-


"Nikada nisam naučila da razumem njegove opise." Ε½alila se Semjoon dok je Seunghee posmatrala Jinin ekran telefona zamiΕ‘ljeno. Okrenem se par puta na stranu, jednom levo, a jednom desno blago počeΔ‡i da paničim.


"Mislite da je to zbog mene?!"


"Zaőto?" Jina upita, gaseći telefon ponovo se zavalila u stolicu na kojoj je sedela. "Stvarno misliő da je on zaljubljen u tebe?" Nasmeőila se, namerno pokuőavajući da me iziritira.


Moj red da izvadim telefon.


Pokazala sam im Jisungov i moj čet od ovih dana. To jest naő čet nije bio dugačak jer je od relativno skoro. Jedino őto sam želela je da pokuőaju da protumače njegove emocije iz poruka koje je slao.


"Gospode." Semjoon se ritne iznenada teravői me da je čudno pogledam. "Pa on jeste zaljubljen u tebe." Izjavila je. Vidim Seunghee kako klima glavom dok me je Jina zabrinuto posmatrala.


SmeΕ‘no, nema Ε‘anse da je Han Jisung zaljubljen u mene.


"A jedino Ε‘to sam htela je da ga ne izgubim."


"Ko je uopőte rekao da misli na tebe?!" Jina slegne ramenima. "Bilo ko može da bude u pitanju, mislim ti ni nisi ni nestala a kamoli otiőla. Ko zna o kome priča." Krenula je da me teői i do nekle je i uspela.


"U pravu si. Bilo ko moΕΎe da bude 'nestao'."


Tada mi je palo na pamet.


"Intetesantno je to Ε‘to se tvoj anonimni stalker u prevodu zove 'nestao'." Smejala se Jina kao da je niΕ‘ta.


"To je i meni palo na pamet." Zamislila sam se. "Na kraju krajeva oni dvojica se znaju i on je bio taj koji mi je slao poruke da se sklonim od Jisunga." Navela sam ono Ε‘to mi je palo na pamet.


MeΔ‘utim, koliko god pokuΕ‘ala priča jednostavno nije htela da se poklopi.


Zato, izgleda da moram sama da pitam Jisunga Ε‘ta je pisac hteo da kaΕΎe.


|han.jjisung|


7.12pm


ja:
Jisung?


ja:
MoΕΎemo li da razgovaramo?


korisnik han.jjisung je na mreΕΎi.


han.jjisung:
naravno miyeon


ja:
Moram neΕ‘to da ti
kaΕΎem..


han.jjisung:
i ja tebi isto


han.jjisung:
hoćeő ti prva?


ja:
Ε to da ne


ja:
...


ja:
Nadam se da tvoj novi
post nije posvećen meni


ja:
Jer da budem iskrena


ja:
Ne ΕΎelim da te izgubim...


Ako ne budeő iskrena sad Miyeon, nećeő nikad.


han.jjisung:
woah odakle ti to
da je posvećen tebi


han.jjisung:
posvećen je nekome


han.jjisung:
ali bolje da ne pravim
dalje sranje pa Δ‡u to da
zadrΕΎim za sebe


han.jjisung:
ne smeta ti?


ja:
Naravno da ne to je ipak
tvoja stvar


Samo sam bila radoznala
poΕ‘to znaΕ‘...


han.jjisung:
da, da..


han.jjisung:
moj red


han.jjisung:
znam da je glupo to
ovako da ti kaΕΎem


han.jjisung:
ali ne mogu da prestanem
da razmiΕ‘ljam o tebi


han.jjisung:
lee miyeon jebeno sam
zaljubljen u tebe


J-jisung je stvarno zaljubljen u mene?


ja:
Ti, u mene?


han.jjisung:
...


han.jjisung:
a ti si naΕ‘la nekog drugog.
nekog ko te čak ni ne voli.



Nadam se da deo valja hahah priča polako kreΔ‡e u onu finalnu dramu odakle znam (ne ΕΎurim se nigde tako da moΕΎda Δ‡ete morati malo da čekate (ups?))


Hvala na 2.8k β™‘β™‘β™‘


I strimujte Side Effects


Comment