2.kapitola

...Už keď som ťa prvý krát uvidel hneď som sa do teba zamiloval. Neviem ako ti to mám povedať len ma neodmietni.
Silno ma stísol a ja som sa le divila čo sa s ním deje. Všetci sa na nás pozerali ako vyorané myši. Ja som sa od neho odtiahla a chytila za plecia. „Nemala by som ťa odmietnúť a ani to neurobim. Tiež sa mi páčiš." povedala som kludne a všetci sa začali smiať. Utiekla som von a sadla si na schody. Začala som revať ako malé decko. Potom za mnou prišiel Luk a utešoval ma. „Sherry neplač. Ja ťa milujem Sherry a nikdy by som ťa neopustil. No tak Sherry neplač." utešoval ma. „Luk bojim sa ti to povedať ale tiež ťa milujem." naozaj som sa mu bála, že mi neuverí. Chytil ma okolo ramena a dal mi pusu na čelo. Ja som sa k nemu pritúlila ako mačiatko.


Večer:
„Mami dnes idem von s Lukom." oznámila som s úsmevom mame.
„Jasné zlatíčko, len choď." povedala mama


Neskôr:
„Ahoj Luk!" pozdravila som ho. „Ahoj kráska."pozdravil ma tiež. „Môžeme vyraziť?" opytala som sa. „Tak poďme" povedal Luk.


Na chodníku:
„Kam pôjdeme." spytala som sa. „Kam len chceš miláčik." nemohla som uveriť. Povedal mi miláčik. Nakoniec sme išli do parku a tam sme si sadli. Položila som si hlavu na Lukove rameno a obaja sme sa pozerali na hviezdy. Potom sme sa na seba pozreli a začali sme sa vášnivo bozkávať. Ach to bol najkrajší moment môjho života. Neskôr ma odprvadil domov. Keď som sa vrátila bolo ešte rozsvietené. Mama pozerala telku. Zabuchla som dvere a hneď sa ma spýtala aký som mala večer. Povedala som jej všetko do posledného detailu.


Dúfam že sa vám táto časť páčila. Rada by som bola keby ste dali koment. Diky :)


Veve vevericka :)

Comment