Vrienden??

Stan kwam de herberg weer binnen en Ella bedankte hem voor de gezellige avond en zei er bij dat ze het wel vaker wou doen. Stan zei graag gedaan en was blij dat dit achter de rug was. Toen nam hij Sasha arpart aan een talfeltje. En toen kreeg Keelin het gevoel dat er iets niet klopte met Stan. Was hij misschien een jager die de opdracht had gekregen om Vladimir , Wilko en haar gevangen te nemen? Want hoe moest het dan met de wezens in schemermeer? Wat gaan die dan doen?


Sasha toch? Vroeg Stan eh ja waarom wilt u dat weten? Oh gewoon om het zeker te weten. En wie zijn dat? Oh dat zijn m'n vrienden antwoorde Sasha. Stan keek Sasha aan vrienden ? Oh niets hoor! Het is alleen ze zijn niet wie je denkt dat ze zijn. Wat bedoelt u? Stam grinnikte oh meisje volgens mij houden ze iets voor je geheim. Ja tuurlijk en ik ben een tovenaar. Oh nee dat niet het is iets anders. Wat dan??


Vega?? Keelin liep de geheime ruimte in we zitten met een Nachtwacht probleem. Wat dan? Vroeg Vega. Nou er is een man in schemermeer gekomen en die heeft iets met Ella gedaan. Wat dan? Vroeg Vega. Wat dat weten we niet. Maar er is wel iets met hem zei Vladimir. Ja dat is nu wel duidelijk maar ik wil pressies weten wat er echt is gebeurd. Zoals hoe is Ella meestal ? Keelin begon uit te leggen hoe Ella normaal is. Nou afentoe een beetje streng en ze klapt dicht als ze Cooper ziet. En ze gaat nooit gewoon met iemand mee. Ja behalve met hem blijkbaar voegde Vladimir er aan toe . Daar kan ik nog steets niks mee volgens mij is Ella gewoon verliefd. Nee dat kan niet want ze is zowat over haar oren verliefd op Cooper zei Vladimir. Oh ja zei Keelin op eens die Stan weet van weet van Vlad , Wilko en mij. Kijk daar kan ik iets mee zei Vega. Derde boek links middelste rij pagina honderdvier. Keelin Vladimir zochten de bladzeide en schokken een beetje. De verader?? Dachten ze allebij
De verader een slecht wezen die niets liever doet dan mensen of wezens ontmaskeren. Als hij eenmaal is begonnen hou je hem niet meer tegen. Hij weet wie wezens zijn en wie mensen zijn door z'n ogen . Je kan de verader alleen tegen houden door drie mensen oftewel vrienden te vertellen wie je echt bent.


Wat moet je me nou zo nodig vertellen? Vroeg Sasha. Nou luister het zit zo jou vrienden Wilko, Keelin en Vladimir zijn een weerwolf en... Sorry meneer maar u draait door zei Sasha. En als ik nu weg mag gaan ik moet nog wat dingen doen. Wacht ik kan je een filmpje laten zien als bewijs dat ik het niet loop te verzinnen. Sasha draaide zich om oh ja zei ze. Eh ja antwoorde Stan wil je hem zien?? Ja graag zei Sasha. Stan opende zijn laptop die stiekem heel ergens anders vandaan kwam . Laten we beginnen met je vriend Wilko ? Eh ja zei Sasha kijk eens goed naar dit filmpje. Stan liet Sasha de transformatie van Wilko zien. Waar Wilko veranderde naar een weerwolf. Sasha keek er naar en nu je vriendin Keelin zei Stan. Ho even zei Sasha ga
me nou niet vertellen dat zei ook een weerwolf is. Oh nee Keelin is heel anders. Fieuw dacht Sasha. Stam starte het filmpje van Keelins transformatie naar elf. Weer keek Sasha met grote ogen naar het beeldscherm. En dan nu de laatste Vladimir. Stan keek Sasha aan ben je er klaar voor?? Eh ja antwoorde ze. Oké Lets go. Hij starte een filmpje van de transformatie van Vladimir naar vampier. Toen hij alle filmpjes had gehad. Keek Sasha een beetje bang. En dat is niet zo gek als iemand net je beste vrienden heeft ontmaskert. Dus ze waren geen echte vrienden zei Stan. En nu zal ik je wat meer informatie over hem geven ik begin bij Wilko.


Comment