De nieuwe gast

Op een middag in schemermeer
Alstublieft hier is de sleutel van uw kamer. Kan ik verder nog iets voor u doen? Nee dank u. Geniet van uw verblijf hier. Dank u wel!


Ella zucht poe het is ook nooit rustig in de zomer. Nee klopt helemaal mama zei Sasha. En waar zijn Vlad,Wilko en Keelin eigenlijk? We kunnen alle hulp gebruiken. Sasha kinkte en wees naar de deur Ah daar zijn ze. Zodra Ella ze in het oog had vroeg ze waar bleven jullie zo lang ? Wilko,Vladimir en keelin keken elkaar aan ze konden niet zeggen wat ze al die tijd hebben gedaan wand 1 ze zouden iets in gevaar brengen en dat iets was hun geheim en 2 ze zouden hun toch niet geloven . Dus Keelin zei: ja eh we zijn boodschappen gaan doen en toen stond er een hele lange rij voor de kassa. Maar Ella leek niet te luisteren. Omdat ze ergens haar ogen op had gericht. Wat is er met Ella aan de hand? Vroeg Wilko aan Sasha. Oh gewoon sins die nieuwe gast er is heeft mama alleen maar oog voor hem en niet voor de rest wat ze moet doen . En als hij er niet is gedraagt ze heel gewoon. Maar ze zal wel verliefd zijn denk ik zei Sasha. Wilko lachte die 2 passen toch helemaal niet bij elkaar? Vlad wat is er? Vroeg Keelin. Er klopt hier iets niet . Nee dat merk ik ook maar wat dan? Dat weet ik ook niet. We moeten hem heel goed in de gaten houden. Vladimir kinkte . Zullen we zo iets leuks gaan doen? Vroeg Sasha. Oké maar wat wil je dan doen? Ik dacht aan schaken heel erg grappig Sasha maar voor schaken moet je bij Vlad hier zijn. Wat ?? Waarom?? Ik?? Als jij Sasha aflijd door met haar te gaan schaken kunnen dan kunnen Keelin en ik die man volgen. Goed iedee Wilko!! Maar waarom Keelin en ik niet ik ben veel sneller dan jij. Maar jij kan beter schaken en ik helemaal niet. ja en dat is toch juist handig dan kost het meer tijd voor Sasha om het spel uit te leggen. Ja dat is waar. Oké Wilko jij blijft hier en Vlad en ik die volgen die nieuwe gast. Gaan we doen. Oké . Wilko kan jij een beetje schaken? Eh.  Nee niet echt zei Wilko en gaf en klein kinkje naar Vladimir dat ze konden gaan.


Een paar minuten later
Waar gaat die man met Ella naar toe vroeg Keelin ik weet het niet maar ik vertrouw hem niet. Ik ook niet. Plotseling voelde Vladimir en Keelin een tikje op hun schouders. Ze draaide zich om en zag een enge man staan. Wie ben jij?? Vroeg Keelin en wat ben je met Ella van plan ? Voegde ze er aan toe. De man lachte en Vladimir vroeg wat valt er hier te lachen?? Haha het antwoord op de eerste vraag is ik ben Stan en het antwoord op je tweede vraag is ik kom aan iedereen vertellen wie jullie echt zijnde. Stan lachte weer maar Vladimir vroeg wat bedoeld u? Ja antwoorde Keelin we zijn heel gewoon hoor. Nee jullie zijn anders dan andere. Wat dan vroeg Vladimir weer. Jij jongeman jij bent een vampier. Nee hoor hoe komt u daar nou bij? Stan lied een transformatie beeld zien. En jij jonge dame jij bent een elf. Bewijs dat dan maar. Zonder moeite liet Stan ook een beeld van Keelin zien. En jullie vriend is een weerwolf. echt?? Ja kijk maar. Oké je weet dis wie we zijn. Zei Keelin maar wat gaat u doen met die beelden?? Oh niets heel misschien zet ik ze wel online of ik laat ze aan iedereen zien. Jullie mogen kiezen. Keelin keek Vladimir bang aan. Toen schoot Keelin nog iets te binnen en ging recht voor Stan staan waar is Ella vroeg ze?? Oh die is op een veilige plek. Vertel zei Vladimir. Stan moest lachen sorry vampiertje maar dat ga ik je echt niet vertellen. En wat ben je met Ella van plan?? Weer moest Stan lachen. Luister Ella is m'n eerste slachtoffer elfje. Die komt alles over jullie te weten . Maar kunnen we het voorkomen ? Vroeg Keelin nog. Stan draaide zich om en zei ja. Door jullie geheimen aan drie mensen te vertellen. WAT is er echt geen andere manier ? Vroeg Vladimir . Nee sorry vampiertje of jullie doen het zelf aan drie mensen of ik doe het. Het is jullie keuze.


Terwel dit zich allemaal afspeelde had Sasha Wilko leren schaken en waren nu al met het vierde poortje bezig. Poe dacht Wilko Sasha is echt heel erg goed en ik vind het het saaiste spel ter wereld. Maar ik moet volhouden om Sasha hier te houden. Of ze gaat naar Vlad en Keelin vragen. En dat mag onder geen enkel beleid gebeuren. Want dan moet ik iets zeggen. Op dat moment waren Vladimir en Keelin binnen gekomen. Sasha vroeg waar bleven jullie zo lang? Oh eh dringende zaken. Wilko liep naar hen toe en .... Nou die nieuwe gast van de herberg heet Stan en wil ons veraden. Door te laten zien wie we echt zijn. Want daar heeft hij beelden van tenzij we ons geheim aan drie mensen laten zien. En Ella wou Wilko weten Keelin zei die heeft hij. Dat is z'n eerste slachtoffer. Wat hij verder gaat doen weten we ook niet. Maar hij is iets van plan dat is zeker zei Keelin


[There should be a GIF or video here. Update the app now to see it.]

Comment