Capitolul 3

Atunci HRVY ma săruta.Stai ce?! Nu pot sa cred ca el mi-a furat primul sărut!Dar sincera sa fiu mi-a plăcut si dezgustat!


H:Ce bine arați,din nou!


L:Mulțumesc ...ămmm...cred ca ar trebui sa merg sa am grija de sora ta.


H:Bine,..si uite...vrea sa spună ceva dar îi suna telefonul


POV.HRVY


H:Bine,..si uite nu apuc sa spun nimic ca telefonul îmi suna si cand ma uit vad ca e Alexia .Iubita mea.Ma înnebunește de cap.Ca nu am mai făcut dragoste de foarte mult timp.Ca mereu o pun sa stea cu sora mea.Dar asta nu o sa se mai întâmple.Plus ca ea se f**e cu toti golani pe strada,in club .


Con.Telefonica.


H:Da !


Al(Alexia):Iubi ,astăzi pot sa vin la tine?spune ea cu o voce de pițipoanca ce e !Poate va întrebați de ce mai stau cu ea!Buna întrebare?!Nici eu nu stiu !A fost doar o aventura,pe urma ma vrăjit si acum vreau sa ma despart de ea dar nu găsesc un motiv!.Doamne ajutama sa scap de parazitul asta din viață mea.Singura pe care o iubesc e Loren.Stai ce am spus!?Eu niciodată nu ma-m îndrăgostit de o fata!Decât sa profit si sa ma satisfac cu ea!Doamne ce se întâmpla cu mine


H:Bine,vino!


Al:Bine ,iubiiii ,paaaa!!!!!spune si din greșeală dau tel pe difuzor si observ ca Loren a auzit tot!Futuți morți mații,Târfo!Alexia nu va gândiți la Loren.Si ..Da ! Da,stiu ca eu iam furat primul sărut.


L:Scuzati-ma ,acum o sa plec


H:Nu ,stai puțin jos.


L:Dar..


H:Te rog!


L:Bine,dl HRVY.


H:Nu îmi mai spune așa,te rog.!.


L:Bine,dl HRVY ...adică HRVY .


H:Uite vreau sa clarificam ceva..dar atunci a intrat Alexia pe isa si a sărit pe mine impingand-o pe Loren jos.Nu mai scap eu de curva asta in veci ,vecilor!


Cand ma ridic o vad pe Loren cu ochi umeziți si îmi spune ca sa o scuz ca pleacă la sora mea.


H:Loren!Stai!Nu e cea ce pare!E doar o curva!Nu mai pot sa scap de ea!


L:HRVY nu trebuie sa îmi dați explicații .


H:Ba da! spun cu o voce stinsa.Eu te...


Hei scuzati-ma ca nu am mai postat.Următorul capitol il voi posta mâine ,si pe cel din Bad boy.Va pup!

Comment