6

Justin


Ik word wakker met hevige hoofdpijn. Ik probeer me te herrineren wat er gister gebeurd is. Shit. Ik heb geneukt met een hoer.


'Jo bro, eindelijk wakker?' Hoor ik Brian zeggen. Ik kijk naast me en zie hem met een meisje in bed liggen. Ik kijk aan de andere kant naast me waar Steve ligt, ook met een meisje. Dan kijk ik in mijn eigen bed. Ook een meisje. Wat?! Maar dat kan ik me niet meer herrineren?


'What the fuck! Wat heb ik allemaal gedaan?' Vraag ik geschrokken. 'Ten eerste heb je een biertje gedronken, toen werd je meegesleurt door een hoer en heb je geneukt. Je kwam dronkend de kamer uit en was helemaal geil. Toen zoende je ieder meisje die langs je liep en je nam er een daarvan mee naar huis en daar heb je ook nog mee geneukt, bij ons bij zijn.' Mijn ogen worden groot. Mijn player gedrag komt terug. Nee he. Ik kijk het meisje in mijn bed aan. In haar slaapt draait ze zich om. Ze heeft geen bh aan. Ik kijk onder de dekens om te zien of ik ook naakt ben. Nee. Ik heb een onderbroek aan en zij heeft ook een string aan. Maar voor de rest ook niets. Brian en Steve kijken allebei naar de borsten van het meisje. Gadverdamme. Ik stap uit het bed en zucht. Waarom.. ik zei toch dat ze een slechte invloed hadden op me. Hopelijk ga ik niet weer aan de drugs. Dat was echt een hel. Vlak nadat mijn moeder stierf hebben ze me overgehaald om een hijsje van een joint te roken. Eerst zei ik nee maar later heb ik het toch gedaan. Ik vond het lekker en nam nog een paar hijsjes. En toen ging ik verder en werd ik verslaafd. Dat was echt een kut periode, maar gelukkig is dat nu over.


'Oh mijn god..' zucht ik. Oke, wat ga ik nu doen. Nog nagenieten van afgelopen avond, of terug naar Leah. Maar dan krijg ik een preek van Leah. Ik zucht. 'Kom bij me liggen' hoor ik kemand zeggen. Ik draai me om en zie het halfnaakte meisje op bed liggen. Ik loop er naar toe maar ik ga niet liggen. Ik ga zitten. 'Wat is je naam eigelijk?' Vraag ik aan haar. 'Lena' antwoord Lena dus. Ik knik. 'Jij?' 'Dave.' 'Oke' ik zucht. 'Heb je spijt van gister avond?' Vraagt ze dan. Ik twijfel. Geen idee eigelijk, ik voel me wel kut maar ik heb geen vriendin dusja..' ik kijk haar aan. 'Uhm, ik weet het niet.' Zeg ik dan. Ze knikt en wil haar mobiel pakken maar ze valt van het bed af. Het zag er echt grappig uit dus ik moet moeite doen mijn lach in te houden. Ze staat op en ze kijkt chagarijnig. 'Sorry maar...' ik kan niet verder want ik barst in lachen uit. Nu verschijnt er op Lena's gezicht ook een lach. 'Sorry, dat zag er gewoon echt zo.. g..g..grappig uit' gier ik uit. Ze lacht me uit en geeft me een klein tikje tegen mijn schouder. Haar gezicht komt dichterbij en ik voel me warm worden. Ze is eigelijk best lekker. Nee, kut. Ik word weer dé player. Na enkele seconden voel ik Lena's lippen op de mijne. Ik zoen haar terug en zo zitten we nog wel tien minuten te zoenen. Dan hoor ik opeens een deur open gaan. 'Jo Dave' hoor ik iemand zeggen. Ik kijk half op want Lena stopt niet met zoenen. Steve staat daar. Ik kijk hem aan om hem gedag te zeggen. Hij lacht even en loopt weer terug naar waar hij vandaan kwam. Lena onderbreekt de zoen en kijkt me glimlachend aan. Dan staat ze op van mijn schoot en pakt haar mobiel. Ik pak ook mijn mobiel en zie dat ik 3 gemiste oproepen van Leah heb, 11 whatsapp berichten en nog 4 van Sophie. Hun hebben waarschijnlijk gepraat dat ik negeerde en niet opnam. Dus dan is het altijd 2 tegen 1. Altijd.


Ik ben weer terug thuis, ik zucht. Wat heb ik toch gedaan. Ik ga het niet zeggen tegen Leah. Ze word woedend. Denk ik. Ik zeg wel gewoon dat Brian mijn mobiel steeds afpakte omdat hij een jongens avond wilde. Ik lul me er wel uit. Mijn telefoon gaat af. Leah staat er. Ik neem dit keer wel op en ik hoor vrijwel direct geschreeuw van de andere kant van de lijn. 'Dave!' 'Dave, eindelijk!' 'What the fuck!' Schreeuwt ze. 'Leah rustig. Ik leg het wel uit.' 'Snel ja, dit vind ik echt niet leuk!' Roept ze, maar het laatste zegt ze wat stil. Nee, ik ga haar niet weer breken. Echt niet. 'Leah, ik leg het uit oke.' 'Ja.' 'Toen je mij de hele tijd belde en appte enzo, toen pakte Brian steeds mijn mobiel af. Hij wilde een jongens avond. Nee niet boos worden. Hij bedoelde het niet van dat ik niet meer met je om mag gaan of wat je nu ook gaat bedenken, maar gewoon dat we elkaar zolang niet meer gezien hebben.' 'Oh..' hoor ik Leah zeggen. 'Sorry dan..' 'het maakt niet uit.' 'Was het een leuke avond?' 'Ja hoor.' 'Wat heb je gedaan?' Ik zucht, kut. Dit had ik kunnen verwachten. 'Dave? Ben je er nog?' 'Ja hoor, we hebben gewoon wat uurtjes in de kroeg doorgebracht.' Lieg ik. 'Oke' antwoord ze. 'Maar Leah, wat doe je vanmiddag?' Vraag ik dan maar. 'Uh, niets hoezo?' 'Heb je zin om wat te doen vanmiddag?' Vraag ik. 'Ja hoor, hoelaat?' 'Ik kom je rond half 3 ophalen, oke?' 'Ja is goed. Tot dan' 'tot dan' ik hang de telefoon op en maak me klaar, ik doe een nette broek aan met een simpel leuk t shirt. Ik doe een geurtje op en loop naar beneden. Aangezien het kwart over 2 is drink ik wat en loop ik dan ook naar de deur. Ik pak nog snel mijn auto sleutels die ik vergat en ren dan ook naar mijn auto richting Leah.

Comment