-9-

Seděl jsem s Taehyungem na koni a hlavu jsem měl zabořenou do jeho zad. Tváře jsem měl v  jednom ohni. Před chvílí mi tenhle člověk řekl, že se do mě zamiloval a já na něj jenom debilně civěl. Potom řekni, až mi budeš schopný odpovědět. Proběhli mi hlavou Taehyungova slova. Nevědomky jsem svoje ruce obmotal kolem Taehyungova pasu. Jen se nad tím uchechtl a pokračovali jsme v jízdě.


Než jsem si stihl v hlavě uspořádat všechny nesmysli, byli jsme zpátky na ranči. Sesedl jsem a nechal Taehyunga ať vrátí kobylku zpátky do stáje. Mezitím jsem se Jinovi pověsil kolem krku a začal mumlat nesmysli. "Potom mi to povyprávíš." Řekl Jin a pohladil mě po vlasech. 


Šli jsme zase dlouhou cestou zpátky, ale tentokrát šel Taehyung vedle mě. Byli jsme zticha. Několikrát jsem otevřel pusu na znak toho, že chci něco říct, ale byl jsem až moc stydliví na to, abych to udělal. Místo toho jsem pozoroval každý detail na Tehyungově obličeji, a snažil si je zapamatovat, jako bych ho měl vidět naposledy. Všiml si mého nepřetržitého zírání a navázal semnou oční kontakt. "Máš krásné oči." Řekl naprosto klidně a usmál se na mě. Bleskurychle jsem hlavu otočil na opačnou stranu a pípl. "T-Ty taky." 


Došli jsme, a jako první co jsme udělali bylo, že jsme se vystřídali v koupelně. Potom se kluci zase vecpali k nám a hráli se hry, tančilo se, zpívalo a celkově jsme se nehorázně bavili, alespoň většina z nás. Taehyung si s někým psal na messengeru a zvláštně se u toho tvářil. "Buďte na chvíli ticho prosím!" Zasyčel jsem na ně. Volala mi mamka a já doufal že mi řekne, jak to vypadá s tátou.


Dovolal jsem a Jin se hned začal ptát, jak to s tátou vypadá. On a můj táta si spolu rozumí a byl smutný, když poprvé zjistil jak na tom můj táta je. "Prý je to lepší. Snad to dopadne dobře." Odmlčel jsem se. "Jo a oba dva tě pozdravují." Usmál jsem se ke konci. Zábava se může zase začít, když tu se Taehyung zvedl a vypadalo to, že chce odejít. "Hned přijdu." Řekl ještě než zmizel z chatky. 


Celou dobu jsem byl smutný z toho, že tady není s námi a nebaví se. Rozhodl jsem se, že pro něj dojdu. Omluvil jsem se tedy a vysvětlil klukům svůj odchod. Odhopsal jsem si to k chatce naproti a otevřel dveře. Byla tady tma a nic nešlo vidět. Vstoupil jsem tedy a rozsvítil. Teď lituji toho, že jsem pro něj vůbec šel.


Naskytl se mi pohled na Taehyunga, jak se líbá na posteli s holkou, která mi dávala pro něj ten vzkaz na kusu papírku. Taehyung měl jednu ze svých ruk pod její červenou sukní a ona měla ruce omotané kolem jeho krku. Taehyung se na mě jen zděšeně podíval a nic neříkal, za to ta holka mě zabíjela pohledem. "Vypadni!" Zařvala na mě nenávistně. Jen jsem sklopil hlavu a rozutíkal se zpátky ke klukům.


Dveře se díky mému rychlému příchodu rozletěli a já skočil šipku k Jinovi na klín, kde jsem se zavrtal do jeho hrudníku a nehodlal se na pár hodin odtrhnout. "Jungkookie, copak se stalo poklade?" Zeptal se mě a políbil mě do vlasů. Lepší jak máma. Jenom jsem zavrtěl hlavou, že to má nechat být. 


Nějak jsem při tom hluku dokázal usnout a probudil se až teď, mezi Namjoonem a Jinem v naší posteli. Udělalo se mi trochu špatně a nutně jsem potřeboval jít do koupelny. Podařilo se mi vyvlíknout z Jinova sevření a letěl na záchod, kde jsem všechno ze sebe dostal. Očividně jsem ty dva probudil, jelikož se ke mě přiřítil Jin. "V pořádku?" Optal se mě starostlivě a hladil mě po zádech. 


Chvíli jsem nad mísou pobyl, než se mi udělalo zase lépe. Posadil jsem se na postel a na čele mi přistála Jinova ruka. "Celý hoříš." Podíval se po Namjoonovi, který jen pokrčil rameny. "Jestli ti do zítřka nebude lépe, zeptám se Hobiho jestli by neměl nějaký prášk-" Přerušil jsem svého starostlivého Hyunga. "Hyung nic mi není. Spíše bych si s tebou chtěl promluvit ohledně Taehyunga." Posmutněl jsem. Namjoon a Jin se vedle mě posadili a vyslechli mě. 


Řekl jsem jim, že jsem se do něj zamiloval, a co všechno se stalo. Popsal jsem jim naší pusu na lavičce, naše líbání se v lese u koně, i to jak jsem ho načapal s dívkou. Oba dva jen tiše seděli a nevěděli co říct. 


"Tohle bych říkat neměl..." Promluvil Namjoon nejistě. "...ale Taehyung je údajně závislí na sexu." 


-


Zdravím. Omlouvám se že nějakou dobu nevyšla žádná kapitola, ale byla jsem u bratrance a zamilovala si Overwatch. :3


Taky mě nenapadalo nic co bych mohla napsal. Takže se omlouvám jestli to je... takové jaké je .-.







Jinak je mi moc líto Jina. Umřel mu psík Jjangu v 12ti. Prý je na tom Jin špatně, když nechtěl ani jíst. Jine drž se. ❤


Comment