The dog

Pohled Caroline


Vzbudila jsem se vedle Klause, pomalu jsem vstala a šla do koupelny, vysprchovala jsem se, udělala jsem si raní hygienu, vyfénovala vlasy, nalíčila se, navlnila jsem si vlasy a oblékla jsem se do:



A šla jsem do pokoje, ale Nik tu už nebyl tak jsem šla směrem do pokoje, kde jsem potkala Kola,,víš, dost dobře se mi spalo když jsem se hned předemnou musel koukat na mistrovské dílo" řekl Kol a já se zasmála,,jestli chceš tak ti pomůžu to vymalovat" řekla jsem,,ne to je v pohodě mě to zabere pár sekund když použiju upíři rychlost" řekl a já protočila očima,,dneska ti to nesluší" řekl Kol a odešel a já se koukla na svoje oblečení,,vždyť je to dobrý ne" řekla jsem si to sama pro sebe a udělala jsem si snídani.


Pak jsem šla do obývacího pokoje a čekala jsem že tam bude Nik ale on nikde.


,,Kde je Nik?" zeptala jsem se,,je s Marcelem" prohodila Rebekah a já kývla a šla se snimi koukat na televizi,,na co koukáte?" zeptala jsem se,,nevím, teď jsem to pustila" řekla Rebekah když skončila reklama, tak jsem si sedla na gauč protože dávali taková moderní rodinka, nejvíc se mi tam líbila Sarah Hyland a Sofía Veregara ale i Julie Bowen.


Když jsme to dokoukali tak se Nik vrátil domů,,kam ses ztratil" zeptala jsem se,,Marcel mě potřeboval" řekl,,no jo slyšela jsem že jsi táta" řekla jsem a začala jsem se smát,,adoptoval jsem ho" řekl,,já vím" řekla jsem,,pokud vím tak i ty ses o někoho starala" řekl,,jo čarodějka, pomohla jsem jí" řekla jsem.


,,A adoptovala jsi jí" přidal Nik,,jo byla na ulici v 10 letech, nikoho neměla a teď je z ní úžasná čarodějka" řekla jsem,,to je jasný když jsi jí to učila" řekl Nik a já se usmála.


Po hodině


Klaus byl v obývacím pokoji a něco maloval a já si volala s Damonem, dost otravoval.


,,Ale no tak Carbear, řekni mi že mě máš ráda" řekl Damon,,proč?" zeptala jsem se,,protože Elena a Bonnie mi nechtějí uvěřit že mě někdo na světě má rád" řekl,,noa" řekla jsem,,tak to řekni jsou to jen 3 slova" řekl Damon,,fajn" řekla jsem a protočila jsem očima,,tak říkej Elena a Bonnie už jsou tady, a řekni to nahlas aby to slyšeli" řekl Damon,,trhni si Salvatore" řekla jsem na hlas, uslyšela jsem jak se Elena a Bonnie uchechtli a zavěsila jsem to.


A šla jsem směrem do pokoje a začala jsem hledat náhrdelník, protože ten náhrdelník byl na čarování dodával mi sílu a byl od Tatii.


Hledala jsem hodinu pokoj jsem převrátila na ruby, vypadalo to tu jako by tu vybuchla bomba ale ten náhrdelník jsem nenašla kdyby byl v rukou upíra, tak by to dopadlo špatně a já zrovna teď bydlím se čtyřma původníma upírama, kdyby našli ten náhrdelník tak by se stali mnohem mocnými než jsou teď, nemůžu ho nosit na krku protože mám noční můry, a vidím Tatiu ne v dobrém smysl že by se mnou pokecala, v mých nočních můrách mě zabijí a není to zrovna moc příjemné.


Pak se u dveří objevil Nik a opíral se o dveře,,hledáš něco?" zeptal se,,no vlastně ano náhrdelník od Tatii potřebuju to na kouzlo" řekla jsem,,a pro to je tu takový bordel?" zeptal se,,jo, neviděl jsi ho náhodou když jsi tu maloval? Byl pro mě moc důležitý" řekla jsem a Nik z kapsy vyndal ten náhrdelník,,myslíš tenhle je v něm černá magie, nic pro někoho kdo má rád růžovou" řekl s úšklebkem,,bezva že ho máš, dej mi ho" řekla jsem a Klaus nesouhlasně zakroutil hlavou a koukl na mě.


,,Tímhle čaruješ abys byla dobrá?" zeptal se,,ne jen když je to kouzlo těžké" řekla jsem,,hlavně černá magie že" řekl a znovu pokračoval,,proč používáš černou magii?" zeptal se já vzdychla a sedla jsem si na postel,,nešlo mi to, neuměla jsem čarovat a tvoje matka mi pomohla naučila mě černou magii, ten řetízek mi dává moc abych mohla čarovat normálně" řekla jsem,,divný" řekl,,teď mi ho dej prosím" řekla jsem,,nechám si to" řekl,,nemůžeš" řekla jsem,,proč ne, protože bych s tímhle mohl být silnější?" zeptal se,,uvidíš Tatiu" řekla jsem,,tím líp, pomstím se jí a nic neříkej, je mrtvá bude to jen v mé hlavě" řekl,,dej mi ho Niku" zavrčela jsem,,nedám líbí se mi" řekl a nasadil si ho.


,,Motus" řekla jsem odhodila jsem Nika na druhou stranu pokoje,,nic víc neumíš" řekl Nik když vstal,,nehraj si semnou Niku" zavrčela jsem,,no tak, použij na mě černou magii" řekl Nik,,neser" řekla jsem,,ale no tak Car udělej něco" řekl,,ukáž mi co jsi zač" řekla jsem a znovu jsem pokračovala,,phasmatos vilionum tindera phasmatos vilionum tindera phasmatos vilionum tindera" řekla jsem a Nikovi se začali lámat všechny kosti v těle.


Šla jsem za ním a chtěla mu vzít ten náhrdelník ale rozmyslela jsem si to,,poznej jakou moc má ten náhrdelník a pak mi ho dáš bez toho abych tě musela prosit, jen pro info bude to mnohem drsnější než u mě, protože mě ho Tatia darovala" řekla jsem a Nik se mezi tím přeměnil na vlka,,hodný pejsek" řekla jsem Nik na mě zavrčel, doslova a já odešla z pokoje a šla rychle pryč všichni byli v obývacím pokoji.


,,Pejsek nám zvlčil" řekla jsem nahlas, aby mě všichni uslyšeli, všichni na mě koukli a pak se koukli na Nika vlkodlaka,,padám" řekla jsem,,jdu taky" řekl Kol,,taky se přidám" řekla Rebekah,,tady se prostě nemůže v klidu číst" řekl Elijah, a všichni jsme odešli rychle z domu.


,,Chceš odvoz?" zeptal se Kol,,spíš bych se rychle potřebovala dostat od tud" řekla jsem,,tvůj odvoz zaručím" řekl, vzal mě do náruče a upíři rychlostí jsme zmizeli.


,,Řekni mi Caroline, proč jsme se rozešli v 10 století?" zeptal se,,vlastně jsme se nerozešli ty jsi se stal upírem, já umřela a dál, však víš" řekla jsem když jsme seděli na lavičce.

Comment