Shinmai Maou no Testament

Работещи в новия си доведена сестра в банята не е най-добрият начин да направите добро първо впечатление, което Basara Toujou научава по трудния начин. Когато баща му изведнъж носи вкъщи две красиви момичета и ги представя като новите си братя и сестри, той няма друг избор, освен да приемат в семейството си сестрите Naruse: Busty червенокоса Mio и дребничка среброкос Мария.

Но когато тези привидно нормални момичета се разкриват като само дъщеря демони-Mio бившия Demon Господа и Мария й има доверие сукуба слуга-Basara е принуден да се разкрие като бивш член на клана на "герои", заклети врагове на демоните. Въпреки това, след като е започнал да се грижи за новите си сестри, Basara вместо реши да ги защити с правомощията си и образува договор майстор-слуга с Mio да бди над нея.

С героите наблюдават всеки негов ход и постоянната заплаха от враждебни демони, Basara трябва да направи невъзможното, за да защити новите членове на семейството му. Нещо повече, покровител себе си се крие собствената си тъмна тайна, че все още го преследва и до днес ...

Comment