shinmai maou no keiyakusha

Влизането в новия си сестриньор в банята не е най-добрият начин да направите първото впечатление, което Басара Туйу научава трудно. Когато баща му изведнъж донесе две красиви момичета в къщи и ги запознава с новите си братя и сестри, той няма друг избор освен да приеме в семейството си сестра Нарусе: моравата червенокоса Мио и дребната сребриста коса Мария.

Но когато тези привидно нормални момичета се разкриват като демони - Мио, бившата дъщеря на Демона Господ и Мария, която се надяваше на служебния си помощник - Басара е принуден да се разкрие като бивш член на клана "Герои", заклели се враговете на демоните. Въпреки това, като започне да се грижи за новите си сестри, Басара вместо това решава да ги защити със своите сили и сключва договор за майстор-служител с Мио, за да пази над нея.

Тъй като героите наблюдават всеки негов ход и постоянната заплаха от враждебни демони, Басара трябва да направи невъзможното да защити новите членове на семейството си. Нещо повече, самият защитник крие собствената си тъмна тайна, която все още го преследва до днес ... 

Comment