Norn9


В футуристичен ера, "Светът" е на мира привеждане лице. Въпреки, че никой не знае неговото местонахождение, да го е гледал над Земята за толкова дълго време, че войната се превърна просто измислица. Задачата на дирижабъл Norn е да се проведе девет потребители способност за света.


След събиране последният човек, Norn сваля. Включени борда са осем мъже и три жени-Koharu, който е най-накрая избягал самотата й и ненавижда разрушителна си мощност; Микото Kuga, роден в благородно семейство, която използва своите умения бариера за защита на Norn и тези, които носи; и Nanami Shiranui, чиято способност само носи болка, и който желае да умре за минал грях е извършил. Докато по пътя, подозрения поради това между пътниците, когато разберат, че има твърде много хора на борда.


Тъй като те се опитват да определят кой е Промъкнах се на борда, корабът е атакуван от неизвестен нападател целяща да спре напредъка на Norn на всяка цена. От този хаос възниква въпроса: защо те са били предоставени правомощия, и какво трябва да правят, след като достигне света? 

Comment