Hotarubi no Mori e

Заинтригуван от историята на едно планинско бог, шест-годишният Hotaru Takegawa губи пътя си в древния гората по време на посещението на чичо си. Изтощен и отчаяно се нуждае от помощ, Hotaru е развълнувана да намерите маскиран горски дух на име Джин. Тя научава по трудния начин, че тя не трябва да докосва момчето, или той ще изчезне. Независимо от това, Gin води Hotaru от гората и я предупреждава да не се върне никога, когато тя обещава да дойде отново с подарък.

Без да обръща внимание на предупредителни му думи, и въпреки че са разделени от разстояние, така и нива на съществуване, Hotaru и Gin станат близки приятели, както тя го посещава всяко лято. Въпреки това, тяхната връзка и решаване са поставени на изпитание, когато романтичните чувства конфликт с един и само правилото.

Въз основа на манга със същото име Юки Midorikawa е, Hotarubi не Mori e е разказ за приятелството и компрометиране на двама души, които никога не трябва да са пресекли пътищата, тъй като животът им стават безнадеждно преплетени. 

Comment