Gin no Guardian

Студентът и геймистът от гимназията Suigin Riku присъства на престижната частна академия Shinryou, училище за елита и децата на богатите. Но богати или богати не са думи, които описват Суинин; всъщност той е мръсен беден и трябва да работи много работа на непълен работен ден, за да плати за обучението си. По време на една такава работа той се гмурва в басейн, за да спаси котката си, знаейки напълно, че не може да плува. За щастие той е спасен от Рей Рику, красивата и популярна дъщеря на разработчик на игри, и той се влюбва в нея.

Той също така е привлечен от друго момиче: нов приятел, с когото се среща в Dungeon Century, любимата си онлайн ролева игра. Но когато играта е планирана да затвори, той знае, че приключенията й с нея скоро ще свършат. Въпреки това, в деня след края на играта, той установява, че Рей и онлайн момичето са едни и същи. Скоро след това Рей дава на Suigin нова игра, предназначена да замени Dungeon Century - игра на гроба, нападнала гроба, наречена Grave Buster. Но когато Рей внезапно е отвлечена, Суинин е вкаран в Грей Бъстър, за да я спаси и да бъде заловен в света на играта.

Джин без пазител следва Suigin, докато играе през Грей Бъстър, за да спаси Рей, докато разкрива тайните, скрити в играта. 

Comment