Full Metal Panic



Оборудван с оръжейни оръжия и специализирани войски, частна военна организация на име Митрил се стреми да гаси световния тероризъм и всички заплахи за мира на земята. Организацията се задвижва от "Whispered", които притежават интуитивно знание и забележителната способност да създават мощни устройства и машини.

Седемнадесетгодишният Суус Сагара, сержант, работещ за Митрил, е назначен да защитава Канаме Чидори, шестен кандидат. Нарежда се да се присъедини към гимназията и да бъде колкото се може по-близо до нея, за да не попадне в ръцете на врага, т.е. ако може безопасно да се слее с съучениците си, без да разкрива истинската си идентичност.

Сууске, който е бил израснал на бойно поле и има много малко познания за начина на живот на средностатистическия студент, трябва да се адаптира към нормален училищен живот, за да защити Канаме. Силите на врага обаче вече започнаха да се движат и Сууске е на път да разбере, че противникът, идващ за шефчето, може да е много по-запознат, отколкото очаква. 

Comment