Denpa Onna to Seishun Otoko



Макото Нива щателно съвпада количеството на положителните и отрицателните младостта опит да бъде ангажирано с сякаш за да степен собствения си живот. Когато родителите му отиват в чужбина, той се премества в нов град, за да живее с леля си, приветства промяната и е готов за ново начало. Въпреки това, както обикновената, тъй като е представял юношеството му да бъде, той никога не би могъл да се съществуването на загадъчния отдавна изгубен братовчед предвид.

При преместване в къщата на леля си, той открива, братовчед, че никога не е знаел за: ERIO Touwa. Въпреки възрастта е Макото, тя не може да бъде по-различно: ERIO избере да се обвиват в футон през целия ден, а не да ходят на училище. Тя дори твърди, че е чужденец, и с модел на словото и личността, за да го направите резервно копие, някакъв шанс за мечтал-нормален живот се веднага хвърли през прозореца на Макото.

Тъй като той отговаря на поредица от други ексцентрични момичета в града, трябва да се изправят Макото възможността да видят младостта си точки на червено. Въпреки това, той може да бъде изненадан от това колко вълнуващо ненормално младежта може да бъде

Comment