Interviuri



Așa cum facem cu toate lucrurile de după revoluție pe care le importăm de la străini, la fel procedăm și cu cărțile, preferându-le pe cele ale scriitorilor străini înainte de a-i cunoaște pe ai noștri. 


Noi, ne-am propus, să îi aducem în fața voastră, printr-o serie de mini-interviuri pe regii cuvintelor. Însă,  cartea aceasta nu este doar despre scriitori, este și despre cititori. Pe lângă scriitori, le vom lua interviuri și cititorilor, care încearcă să pătrundă tainele sufletului celor ce scriu. 


Împreună cu Adda o să deschidem porți spre lumi fantastice spre sufletele voastre. Astfel o să ne batem cu dragonii, vom lupta alături de elfi, o să ne scăldăm în apele de culoare turcoazului din Maldive, vom lua o cină romantică pe yacht, vom zbura spre New York, cu Sherlock Holmes lângă noi să elucidăm misterul crimei din Rockefeller, iar apoi vom călători spre România să îl întâlnim pe Dracula.


Dacă ești cititor sau scriitor nu ezita să ne lași un comentariu dacă vrei un interviu. O să încercăm să te luăm prin surprindere ! 


Moneda de schimb pentru plată va fi un gând frumos și un like !


Adda  (scriitori)


EmanuilMena  (cititori)

Comment