#42. Interviu cu NightGirl3000 (scriitoare)

Despre NightGirl3000 :


Pai....sunt o pustoaica " normala " de 15 ani din Romania . De ce spun " normala " ? Pentru ca uneori am niste idei de scris dea dreptul trasnite . Cred ca asta se datoreaza partii mele macabre . Scrisul pentru mine este ca o lume unde eu decid ce si cum se întampla . Un fel de refugiu din realitate . Mereu mi-a placut sa citesc , de mica am avut aceasta pasiune .


Cum vezi tu lumea literara de la noi ?


Lumea literala este ca un hol cu o mie de portaluri . Un fel de univers infinit plin de posibilitati . Nu exista doar o alegere , doar o cale de a face lucrurile . Exista mai multe


Dacă nu ai scrie, ce ai face ?


Pai...cred ca m-as baza pe a doua mea pasiune , desenul . Cea ce si fac uneori cand nu scriu


A existat în copilăria ta ceva care să anunțe că vei deveni scriitor ?


Da au existat multe momente . Cand am aflat cum sunt publicate cartile am scris si eu cateva cu povestioare scurte si credeam ca intro zi o sa le public .


Povestește-ne despre cărțile tale. AI foarte multe cărți pe wattpad ? Care îți este cea mai dragă ? Ce aduc ele nou ?


Cartile mele sunt aproape toate FanFiction . Mi-a placut mereu acest gen pentru ca îti da posibilitatea sa creezi un prrsonaj al tau într-un univers deja existent sau sa scrii tu o poveste despre personaje deja existente . Am multe carti pe wattpad , cateva le-am sters pt ca nu mi se pareau reusite . Carte de care sunt cel mai mandra in prezent este " Un cutit direct in inima" la care lucrez . Mi se pare ca am adus actiunea intr-un punct unde devine interesanta


Cartile mele nu sunt chiar lucruri noi . Doar niste povestioare din capsorul meu nazdravan .


Ce tipologii de personaje creezi în cărțile tale ?


Pai...depinde de carte . Daca e una de dragoste incerc sa distantez personajele la inceput ca apoi sa le apropii . Daca e cu vampiri o fac pe julieta victima lui romeo sau doar niste prieteni la inceput . Depinde despre ce vreau sa fie vorba in carte


Ai scris o poveste cu vampiri "Orașul Iubiri ( A Marichat story )". Ce aduce ea nou, în universul dark, al vampirilor ? Ai folosit câteva elemente și din mitologia românească în poveste ?


Cartea are in baza o fictiune despre Miraculous cu un gram de dragoste si un iz de vampirism . Da , am folosit slabiciunea vampirilor la soare si setea necontrolata de sange . Mam bazat mai mult pe personajul Dracula pentru raufacator dar iam adaugat si eroul putin .


Crezi în ființe supranaturale ? Cum crezi că peste 100 de ani un scriitor ar scrie despre vampiri ? Ce elemente le-ar adăuga ?


Sincer , intind sa cred ca orice poveste are un sambure de adevar . Poate exista , poate nu exista . Depinde de scriitor ce vrea sa influenteze in perioada acea tema vampirilor si cum se va schimba legenda lor . Poate ar adauga un blestem sau o vraja .


Cum te simți în pielea personajelor tale femei ? Dar bărbați ? ce personaj îți este cel mai greu să îl portretizezi ? De ce ?


Cand scriu in pielea unei femei imi este usor sa îi descriu starea si miscarile , pe cand la barbati e exact invers . Incerc sa ma faresc sa fiu in pielea unuia pt ca nu reusesc sa dau detalii cum pot femeie . Cel mai grei îmi e sa îl portretez pe Jeff sin " Un cutit în inima " . Fiind o fire rece si misterioasa si nu prea stiind multe despre el de pe internet improvizez asa fel incat povestea sa se lege de legenda .


Cum ai descrie cea mai recentă carte a ta ?


Cea mai recenta carte a mea pe care am mentionat-o mai sus as descri-o o poveste de dragoste cu o cana de fictiune si o lingurita de tortura . La inceput povestea se baza pe ceva horor , apoi sa transformat in fictiune ceva mai nebuneasca si incet incet intr-o poveste de dragoste


La final te rog să ne spui câteva gânduri pentru cititori.


Sincer apreciez ca exista lume care se bucura de munca mea . Care chiar le place ce scriu . Stiu ca nu am multi citirii dar si acestia putin ma bucura . Ma bucur cand le vad comentariile suportive si micile glume la care mai particip si eu .


~Interviu cu Adda~



Comment