#19. Interviu cu Adrianabalan01 (cititoare)

Despre Adrianabalan01 :


Lucruri despre mine... Sincer nu cred că sunt multe de spus despre mine. Sunt o persoană care dorește să cunoască cât mai multe lucruri noi și doresc să fac asta prin citit.. Ca și cititor nu cred ca am ceva de adăugat, pur și simplu iubesc să citesc și să trec în altă lume. Să îmi imaginez că eu sunt acel personaj, este genial...


Prin ce pelerinaje literare ai trecut pe wattpad ?


Pot spune că am trecut prin destule, am început să citesc cărți de ficțiune, pe urma am continuat cu drame adolescentine și pe urma dragoste. Într-un timp îmi plăceau cărțile de acțiune. Pot spune ca am trecut aproape prin toate genurile.


Ce calități ar trebui să aibă un scriitor să te poată atragă spre cărțile lui ?


Calitatea principală este să fie originalitatea, dacă îmi aduce o idee noua și nefolosit de nimeni, este perfect. Sa încerce sa nu dramatizeze foarte mult și să fie destul de coerent în scriere. Nu sunt foarte pretențioasă când vine vorba de calitățile scriitorul.


Ce autori de pe wattpad îți plac ?


Sunt mulți, fiecare are ceva special și din cauza asta m au atras..


Cum vezi wattpad-ul ca și platformă pentru cititori? Găsești cărți interesante de citit ?


Este o platforma foarte bună pentru cititori, sunt pe acestă platformă de 2 ani și ceva și este genială. Am găsit multe cărți foarte bune și frumoase, este o platforma genială


Ce sfaturi le-ai da autorilor de pe wattpad ?


Unul simplu. SĂ CONTINUIE ȘI SĂ FACĂ CE LE PLACE. Dar să încerce să își performeze limbajul și cum sa scrie, nu știu ce sfaturi le-aș putea da eu în calitate de cititor.


Ce apreciezi cel mai mult la o carte ?


Originalitatea, modul de a scrie. Cum te poate purta acea carte într-o lume noua și ne mai întâlnită și suspansul pe care ni-l oferă la fiecare sfârșit și la fiecare senzația.


Te-ai gândit vreodată să faci pasul de la cititor la scriitor ? Ce fel de cărți ai vrea să scrii ?


L-am făcut și mă pregătesc de a publica o carte în colaborare cu o prietenă, mai avem ceva de lucrat dar sper să o publicam cât mai curând posibil. De dragoste, toate pe care le-am publicat au fost de dragoste îmbinata cu comedie, dar le-am retras pentru a le rescrie dar nu am mai avut nici timp și nici inspirație.


Din cărțile pe care le-ai citit pe wattpad, în ce roman ai trăi o lună ? Ce Tu ce personaj ți-ai alege să îl interpretezi din acel roman și de ce?


Sunt multe dar cred că cel mai mult aș vrea să fiu în pielea lui Christine Martin care interpretează rolul principal în cartea Dincolo de Copaci, care pur și simplu am citit-o și recitit o de foarte multe ori. De ce aș vrea să fiu în pielea ei? Este o întrebare bună. Pur și simplu vrea să văd dacă aș putea să fac față tuturor problemelor pe care le-a întâmpinat pana a ajuns să fie fericita.


Cum le transmiți scriitorilor părerea ta despre ei ? Au fost autori care au ignorat părerea ta?


Pur și simplu le las comentarii, dar nu sunt genul de persoană care să transmită ceva, doar dacă ma impresionat foarte mult. Nimeni nu a ignorat părerea mea.


Câteva cuvinte de final pentru scriitorii de pe wattpad.


Cărțile de pe Wattpad trebuie citite și este o platforma genială și nu am ce să reproșez, cuvinte de încheiere nu sunt multe, vrea doar să mulțumesc pentru interviul acordat și sper că răspunsurile sunt potrivite.


~Interviu cu EmanuilMena ~

Comment